Blog

Stenski koledarji vam lahko polepšajo prostor v dnevni sobi

Ni vedno slika tista, ki vam lahko polepša prostor v dnevni sobi. Sama sem takšna, da se slik hitro naveličam, zato sem se odločila, da v moji dnevni sobi ne bodo slike, ampak bodo stenski koledarji, ki jih bom vsako leto zamenjala.

Ta odločitev mi je bila prav všeč, ker sem tako dosegla tako, da je na steni v dnevni sobi, vsak dan bila nova slika. To mi je bilo zelo lepo. Nisem človek, ki bi imel dlje časa isto urejeno stanovanje. Jaz neprestano nekaj spreminjam in tako mi pridejo stenski koledarji še kako prav, ker vedno najdem takšne, ki imajo prelepe slike in jih nato vsak mesec menjujem. 

Decembra decembra imam prav misijo, da izvem, kje se prodajajo lepi stenski koledarji, da res najdem takšnega, ki bo polepšal moj prostor. Zanimivo je to, da imam vsako leto drugačen okus in tako so vsako leto na steni čisto drugačni stenski koledarji, kot so bili leta nazaj.

Letos sem si zaželela jadrnice, leta nazaj pa sem imela:

  • Morje,
  • Gore,
  • Rože,
  • Države,
  • Otoke ……

Res uživam v tem, da izbiram stenske koledarje, samo enkrat se mi je zgodilo, da sem kupila napačni stenski koledar in sem ga že konec januarja morala zamenjati, ker mi ni bil všeč. Bil je lep, vendar mi ni bil všeč, ker vedno izbiram stenske koledarje in skušam dobiti največje, sem tisto leto kupila enega manjšega in to me je motilo. Enostavno sem morala imeti velik koledar, zato sem ga zamenjala. 

Moram reči, da so mi vsi stenski koledarji, ki sem jih imela do sedaj posebni, zato jih nikoli ne vržem stran, ampak jih shranim, ker jih včasih rada pogledam. Mogoče dobite tudi vi idejo, da bodo vašo steno krasili stenski koledarji, ker je to res lepo, mogoče si izberete posebne kraje in jih potem tudi obiščete.