Blog

Moja hčerka je za rojstni dan najela napihljiva igrala Koper in povabila sošolce

Moja hčerka je praznovala rojstni dan. Zaželela si je, da povabi svoje sošolke in sošolce, ki so skupaj obiskovali tretji razred osnovne šole. Presenetili smo jo in poklicali napihljiva igrala Koper, ki so postavili posebna igrala. To je bil velik napihljiv grad. Prej smo preverili varnost teh igral. Zagotovili so nam, da napihljiva igrala Koper imajo ustrezen certifikat, ki potrjuje, da je igralo varno.

Naslednja zadeva pa je bila, da moramo seveda starši poskrbeti za varnost pri sami igri. Dobili smo navodila, ki so nam jih dali napihljiva igrala Koper, da je bilo lažje organizirati rojstni dan. Ko so sošolci in sošolke začeli prihajati, smo se dogovorili, da se skrijejo za hišo. Potem smo hčerko z zaprtimi očni pripeljali na dvorišče. Tam so jo vsi pričakali, zadaj pa so bila napihljiva igrala Koper, med katerimi se je bohotil velik grad. Odvezali smo ji oči in bila je čisto iz sebe od veselja. Ni vedela ali bi gledala svoje sošolce in sošolke ali bi gledala velik napihljiv grad.

Seveda se je otrokom mudilo, da gredo čim prej na napihljiva igrala Koper in jih preizkusijo. Vendar smo se že prej s starši pogovorili o pravilih, da ne bi prišlo do morebitnih poškodb. Najprej so morali sezuti čevlje. Torej na napihljiva igrala Koper so lahko šli v samo v nogavicah. Na enem igralu je predpisano število otrok. Potem so morali sneti tudi ves nakit, da ne pri skakanju pršlo do tega, da bi se nakit zataknil. Zelo pomembno je bilo, da so vsi otroci, ki so nosili očala, da so jih pred skakanjem sneli.

Seveda sva z možem kljub vsemu budno pazila na dogajanje, saj so se otroci kar zakadili na napihljiva igrala Koper. Bilo je veliko veselja in vreščanja ob sami igri. Prav prisrčno jih je bilo gledati, kako zelo uživajo. Moja hčerka je imela prelep rojstni dan.

Moja hčerka je za rojstni dan najela napihljiva igrala Koper in povabila sošolce